Auto: Fiat 133
Kortti: 19453 Tero Salo
Kone: TC, 125A, 45 lortto
Laatikko: VW, luultavasti suorakytky
Mistä: Kaanaan ässämmistä, Markon lappuun jäi, tarjouksia kaksi joista ei edes se toinen ollut suoja
Mihin:
Historia: Pulkkisen Pasi siis kaatoi kaanaassa Timperin kanssa kolisteltuaan, lähtö keskeytettiin punaisella. Kori melko lintallaan mutta kun epätoivoinen pitää välillä olla niin lappu tästä tehtiin. Kimmolle piti auto saada liigaa varten.
Läntisen maan viisaat miehet jo autosta evästivätkin. Autolla voitettu Härmän kyläkisat ja sittemmin oli PoKyn porukassa liigassa -05, kuskina Kuoppalan Janne, putoaminen lauantaina ja taisi olla lauantain tarjousharava. Ennen tätä Pieksämäen Salolla ilmeisesti Oulun SM:ssä? Tai ainakin Kouvolan syysrylläyksessä -03

Sinänsä hyvä liiga-aihio sillä vain oikomista tehtävänä, penkittää ei tarvitse sillä penkki seurasi kaupassa mukana :) (Pulkkinen oli niin vittuuntunut autoon että ei viitsinyt irrotella vöitä saati penkkiä rusinasta vaan möi suoraan Kimmolle mukana :)

Pari faktaa missä tää ainakin on liikkunut: Esa Torkko Touko JM -04, Makkaralla Oulaisten SM, Koiviston Marko Touko JM -05 voitto. Pulkkinen Kaanaan SM -06
Mihin: Kimmo ajoi jälleen liigaa tällä. Laatikko korjattiin ja saatiinkin lopulta toimimaan. Sunnuntaina Honkajoella 15 tarjousta, lähti kenties Ritsatiimin matkaan.
Auton tunnistaa vierekkäisistä tuulilasinpyyhkijöistä, ja siitä että Kimmolla sattu toi katto vinoon :) Erikoista tässä lienee se että tuli vastaan Saarijärven talvimestaruuksissa, kisan jälkeen auto varastettiin jossain etelässä, enkä tiedä onko laitetta vieläkään löytynyt.