Auto: Fiat 133
Kortti: 14495 Vesa Kastus
Kone: Golf (Hongisto)
Voimansiirto: VW, moduli + puolikas
Mistä: Rovaniemen talvimestis 2017, kuskina Pasasen Juha. Ratkaisevalla hetkellä petti kytkin, jäi Tarmon lappuun, eli tavallaan ei koskaan ollut edes meidän :)
Mihin: Pelloon 2017, kone työnsi hienosti, mutta laatikko oli kuitenkin sitten tolle Golffilaiselle hieman liian pitkä.
Sari ajeli B-finaaliin asti, muistelen että tarjolla oli kahdesti jopa A-paikka mutta keli oli mitä erikoisin Michelinin sivuttaispidolle :)
Pappaluokka ajoi ennen yleistä, Ari lennätti keskipenkan yli sen verran raikkaasti että lattia ja kardaanitunneli vääntyi luokille.
Pajotin loppupäivän keulaa ja lattiaa, pääsin sen verran ajamaan että sunnuntaille suoraan, se lieneekin ollut paras suoja ja saatiin laite tuoda kotiin.

Kone oli sen verran hyvä että se sai hypätä pois kopasta joutuakseen Sumppiin myöhemmin, sillä tieto oli että Pasanen oli kyseisellä moottorilla Kemoran C-finaaliin joskus Sumpin kopassa ajellut.

Ajettiin eri Golffilaisella Lappajärven Talvimestiksissä. Siellä kuitenkaan edes puolikas ei riittänyt, joten kypsyi yleisessä. Korjailin koneen ja aateltiin voittaa Kuopio JM keväällä, mutta katkes nokka-akseli naisten ekassa lähdössä. Siellä ei sitten edes suojattu ja meni kaupan Juvan suuntaan. Viitikon Janne entras toisen koneen kun kansi oli joutanut romukoppaan ja ajelivat SM-esikisassa jossa taas kaupan. Oli Janne jaksanut nostaa kynkätkin eri asentoon ja rakentaa muutenkin.
Viitikon jälkeen Kumpulan Petellä Liigassa Jalasjärvellä 2019. Vahva epäilys ettei ollut enää Golffi luukussa :)

Historia:
Tommy From / Sebastian Löfvik Kalajoella 2006 käsittääkseni kuplan koneella.
Sit ei oikeen yhtään mitään tapahtumia ennen 2014 kun Miikka Erkkonen ajanut Sorakunkkua.
Jostain Pasaselle :)Sorakunkku 2014

Pello 2017

Kivitippu talvimestaruus 2018

Touko JM 2018

Liiga 2019 Jalasjärvi ja Kumpulan Pete