Auto: Fiat 133
Kone: Viärinmajakätinen, mopo(t)
Laatikko: VW, luultavasti kytky :P
Mistä: Tavallaan liigasta Honkajoelta, muttei kuitenkaan. Vaihtokauppana Halttuslaiseen.
Historia: Kortti: Antti Harju. A.Harjun Alastaro-koppa. Sittemmin Pellossa -06, Aakkosessa kakkonen sileeksi ja 4. Meni sovulla Autiolle ja Marne huolsi laatikon ja koneen, päivitti alustan liigaa varten. Kellolle ei kuitenkaan tarpeeksi "hyvä" niinpä vaihtoon.
Mihin: Toimin Marnen tallikuskina Kotkassa. Kasetti tosin petti semeissä ja hipsu Palmin Pekan autoon jolle keltaiset liehuivat - > Musta lippu ja ulos karkeloista. Kaupan Piiran Karille. (Vaihdettiin siis Piiran kanssa autoja ;)


Edit 2020:
Piira sovulla Erno Hakkaraiselle, Hakkarainen Pellossa ja ei oikeen lähtenyt, taisi kaataa maalin jälkeen yhdessä lähdössä ja lopulta vielä rojut pihalle. Sundellin Marko sai mutta oli aikasta topolina ja meni sovulla Jari-Matti Salolle kesällä 2010
Salolla pitkään jemmassa ja kisoissa vasta Pellossa 2013. Sieltä Mannisen Antin lappuun mutta siirtyi Matikaisen Markolle joka ajoi Kotkassa Liigaa Härmäläisten poppoossa tunnuksella 3E
Kaupan Pasi Koskiselle.
Kulkeutunut J-P Mattilalle joka ajanut samalla autolla liigaa 2014 (2K) ja -15-17. 2018 vuosi oli paussia mutta nyt taas liigassa Jalasjärvellä Renttujen porukassa 30L tunnuksella.


  Pello 2013 Jari-Matti Salo

Mattila Liiga 2014

Mattila Liiga 2017

Mattila Liiga 2019