Auto: Fiat 133
Kone: Golf
Laatikko: Läpitiuha VW
Mistä: Kröger Marko ajoi Tuusniemellä. Vaiherikas A-finaali joka uusittiin ihan viimeisellä kierroksella sattuneen tapauksen takia. Marko olis voittanut kisan muuten
Uudessa A:ssa kuitenkin pyörähti takalenkille reilusta johdosta, itse olin päälippupistellä enkä kuullut kaikkia huhuja. Kone oli nakertanut jumiin, siitä pyörähdys. 7 Lappua ja jäi siis mulle.

Historia: Kortti numero: 17579 Miikka Simonen
Tätä piti selvittää kissojen ja koirien kanssa, toki Pohjan Timppa, Valkosen Ari ja Alasaari auttoi myös :)
Melko varma jatkumo on tiedossa.
Janne Halonen Turkkimäki kevät 2005.
Ville Pertta Kiuruvesi NuNaSM 2006. Siitä Jääskeläiselle. Bugi konttiin ja 2010 Lapinlahdella tulessa (siis kirjaimellisesti tulessa) nuorten luokassa.
Sovulla Roinisen Jannelle joka vaihtoi Golffilaisen ja ajoi Karhunkaatoajon 2011. Keula solmuun ja sovulla kisan jälkeen Kauttion Raimolle.
Selvittelyt jatkuu, Tuusniemen Nuorten ja Naisten SM, Laura Still nro 51
Sieltä Lappalaisen Antin lapulla, ja nyt ollaan jo niin lähellä kotikontuja että se mistä se mulle tuli valkeni tässä vaiheessa.

Mihin: Tämä kysymys vielä hieman askaruttaa. Ajoin ähtärin keskeytetyissä talvimestaruuksissa ainakin, Jesse nuoret ja mulla venttiili poikki ensimmäisessä lähdössä.
Hämärä muistikuva että olisin kopan myynyt sittemmin sovulla Pajarisen Aatulle heillä ollessa kova tarve kevätmyllyyn kunnon autolle.

Tässä apuun astui Valkosen Ari, niinpä tiedämme loputkin :)

Pajarinen oli hukannut moottorin ja korin erikseen ja koppa Puttosella Hirvensalmella 2016 ja sit Vesanto JM:ssä kesällä.
Jatkoi matkaa ja oli Honkajoella liigassa 32A muttei ajettu joten ei myytykään
Seuraava osuma, Tero Jaatinen 2017 Ankkalinnassa ja Kotkassa. 2019 Luumäellä sama mies. Sit vielä Tolvanen Markku Vääksy 2019, kuvia en löytänyt oliko sama auto, mutta lapussa on lukenut Ville Ihalainen.  Puttosella pariin otteeseen


Jaatisella useamman kisan.