Auto: Fiat 850
Kortti: 13941 Kauttio
Kone: Golf
Laatikko: VW
Mistä: Suonenjoelta -05, kisan jälkeen sovulla samalta mieheltä miltä edellisenä päivänä ostin ton kenttiläisen.
Mihin: Kärkiselle Joensuusta -06 Kevät Mylvähdyksestä. 13 Tarjousta. Historia: Pelkkä vilkaisu kuvaan jossa penkinreikämäärä näkyy riittää jo kertomaan. Mutta auton ostin sovulla yleensäkin siksi että suurinpiirtein tiedän mitä se on syönyt. Seuraa historialista, takuulla puuduttava :)
Vuosi -96 jolloin korttimerkintä "uusi kortti esitetty"
Ennen 2001 ei juurikaan muuta tietoa kuin Hautalan Kari, koneena TC meni
Savolais Mikalle (KUA) Kuulemma pikkuremppaa ja Joensuu SM
Ilmeisesti putaalla sitten käväs.
Alasaaren omistuksessa hetken, ollen jo "komee"
Hirvoset Joensuusta ajeli, Joensuu 2002 (koetin ostaa), Suonenjoki -02 (koetin ostaa) meni
Nevalaisen Markulle, eli siis näille kylille. Make ajo Kiuruvedellä mutta ässät takana ja jotenkin se ei onnistunu. Ei vieraita.
Talvimestaruudessa -03 olikin sitten Make autolla viides. Etupäätä sinnekkin piti hieman laitella.
Oulaisiin ja Raution Miia Vääksyssä, tässä vaiheessa autoon ilmestyi nuo esteettiset levikkeet eteen. Takuulla Taskila :)
-03 SM:ssä auto oli Kalkulla ja riensi sunnuntainakin vielä hyvin mutta töksähti Kurpan Fiatin kanssa niin pahoin että matka päättyi.
Meni Sieviin, Hietamäen Rikulle. Riku ajeli mm. Oulaisten SM:t ja kun maalaus vielä komisti autoa niin vieraita ei liene ollut. Lopulta täysrempan jälkeen voitto Pyhäsalmelta ja auto kaupan.
Ruotsalaisen Jonna voitti autolla Kiuruveden naistenluokan syksyllä liki 400m kaulalla.(Yritin taas ostaa autoa)
Tuli Nurmekseen Peltosen Villelle. Ville ajeli hienosti Nurmeksen kisassa A-finaaliin. Kuitenkin ensimmäinen kisa tuupparilla. Lappuja 9
Meni Jääskeläisille Siilinjärvelle. Suonenjoen kisasta sitten mulle. Tarjousten jälkeen, virallisia tarjouksia autosta ei ollut yhtään.

Edit: Itse ajoin kevätmylvähdyksen Joensuussa. Olin neljäs ja korkeampi sijoitus olisi ollut tuolla kopalla mulle mahdottomuus. Auto kaupan 13 tarjouksen voimin.
Meni Kärkisen Antille joka voitti autolla Lapinlahdella nuoret. Siellä 5 lappua ja Sutisille Siilinjärvelle. Sittemmin hienosti toiminut laatikko oli Sutisen GP-Sunbeamissa.
Edit 2020:
Korttinumeron perusteella Arto Hytönen Lapinlahdella keväällä 2013 sekä Karstulassa. Alla linkki kuvaan. Aika reilusti on muuttunut mutta saattaa se samakin olla.
Aki Saarni Hyvinkään SM 2019 sekä Aki ja Mika Saarni Pellossa 2019, niistäkin alla linkit.


Karstula 2013. Muuttunut on paljon jos sama auto.

Pello 2019

Hyvinkään SM 2019